Geen EK voetbal = Een productieve zomer

Het EK voetbal 2016, bij alleen al het horen van de vier woorden worden we allemaal al een beetje verdrietig. Deze zomer wordt het minder bankhangen met een drankje in de hand om vervolgens de overwinning volop te vieren. Tenminste, in het geval je hebt besloten om niet een ander land te supporten. Gelukkig heeft dit ook zijn voordelen.

Omdat je waarschijnlijk minder tijd zal besteden aan het EK voetbal 2016 heb je deze zomer meer tijd over voor andere activiteiten. Je kan natuurlijk alsnog de tv aanzetten en de rest van de avond op de bank besteden maar dat zou zonde zijn.

Een productieve zomer

Stel je hebt besloten om deze zomer iets productiever bezig te zijn. Dan kan het best lastig zijn om te bedenken wat je nou eigenlijk kan gaan doen. Gelukkig is er het internet om je hierbij te helpen. Zo kwamen wij na een korte Google zoeksessie al op een lijstje met 100 dingen om te doen in deze zomer.

Fremeis

Top 6 dingen om te doen met extra tijd

Om je een beetje een idee te geven hebben wij uit de lijstjes van de websites hierboven een top 6 gemaakt met onze favoriete activiteiten.

  1. Werk aan je conditie en ga hardlopen
  2. Schoon die overvolle mailbox op
  3. Maak een spaarplan zodat je de volgende zomer extra van je vakantie kan genieten
  4. Ontdek je innerlijke fotograaf en ga naar buiten om foto’s te maken
  5. Pak een nieuwe hobby op
  6. Leer een nieuwe vaardigheid door bijvoorbeeld een tutorial op Youtube te volgen

Fremeisv2

Hardlopen

Hardlopen is altijd een goed idee en onze favoriete activiteit om te doen in onze vrijetijd. Iedereen is bekend met de vele voordelen van hardlopen en daarnaast blijkt ook uit nieuw onderzoek dat het afleggen van lange afstanden goed is voor je botten. Dat sporten in de vrije tijd in Europa een bezigheid is die blijft groeien blijkt ook uit de focus van het bedrijfsleven op deze markt.